Waarom deelnemen aan deze prijs?

Passie en talent, 100 jaar reeds heeft KVLV, Vrouwen met vaart vrouwen op het platteland samengebracht, aangemoedigd, uitgedaagd en gevormd. Deze duizenden vrouwen hebben over vele generaties heen een eigen stempel gedrukt op het dagelijkse leven in Vlaanderen. Onze omgeving en het milieu, onze eet- en wooncultuur, onze zorg voor mens en dier, … deze authentieke waarden hebben hun wortels op het platteland en worden waargemaakt en uitgedragen door vele onzichtbare vrouwen! Ons is daar het beste bewijs van!

Dankzij de motor en de inzet van vrouwen groeide deze organisatie uit tot een netwerk van organisaties waar meer dan 200.000 vrouwen fan van zijn! Een netwerk waar zorgen voor mekaar de normaalste zaak is. De Vlaamse overheid, Cera, de provincie Limburg en Ons roepen daarom vrouwen, die gepassioneerd en innovatief de leefbaarheid van ons platteland verhogen, op om deel te nemen aan deze wedstrijd. Met de ‘Prijs voor vrouwelijk talent op het platteland’ maken de Vlaamse overheid, Cera, de provincie Limburg samen met Ons dit talent zichtbaar .

4 prijzen van 2000 euro

Generaties vrouwen hebben hun stempel gedrukt op het dagelijks leven op het Vlaamse platteland. Ons gaat voor de vierde keer op zoek naar dit talent omdat het te lang onzichtbaar is gebleven! Ons, Vlaamse overheid, Cera en de provincie Limburg reiken elk een prijs van 2000 euro uit aan een toptalent. Hiermee willen we dit talent zichtbaar maken, erkennen en aanmoedigen!

Nieuw vanaf deze editie is de prijs voor startend vrouwelijk talent op het platteland. Eén van de vier prijzen gaat naar een startende onderneemster. Of een vrouw met een splinternieuw idee dat nog vorm moet krijgen, en dat het platteland en haar bewoners op één of andere manier ten goede zal komen.

Schrijf je in voor 15 december 2017! Of schrijf één van jouw vriendinnen in voor deze prijs! Winnaars van de vorige edities kunnen niet meer meedingen. Alle andere kandidaten mogen opnieuw hun kans wagen!

Projectpartners

Vlaanderen
Cera
Provincie Limburg
Ons